Το ν’ αμαρτάνεις όσο το δυνατόν λιγότερο είναι ανθρώπινος νόμος. Το να μην αμαρτάνεις καθόλου είναι όνειρο αγγέλων, γιατί καθετί που βρίσκεται στη γη υπόκειται στην αμαρτία....

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΑ. . . . .


Σου έλεγα «σε θέλω» κι εσυ γυρνούσες δήθεν τυχαία το κεφάλι σου  . . . . . .
Σου έλεγα «σε αγαπάω» και μου απαντουσες ότι η Αφροδίτη μου αυτήν την περίοδο βρίσκεται στον Ταύρο . . . . .
Σου ζητούσα να ταξιδέψεις στη χώρα των ονείρων μου και απλά μου το υποσχέθηκες μ ένα μοναχικό και επιπόλαιο  ναι. . . . .
Σου γύρευα ένα ταξίδι στο κορμί σου μα εσύ ταξίδευες ήδη στους δικούς σου κόσμους. . . . Σε αυτούς που βασιλέυει η δειλία , η αβεβαιότητα και το ψέμα. . . . .


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. . . Όταν αυτοί που αγαπάμε δεν αισθάνονται ορισμένα πράγματα είναι ανώφελο και κουραστικό να τους δώσουμε να καταλάβουν αυτά που δε στάθηκαν ικανοί να μαντέψουν!!!
Αν κάποτε νιώσεις την ανάγκη να αισθανθείς πολύ καλύτερα ονειρέψου κάτι που θα ήθελες πάρα πολύ, τα όνειρα δεν πονάνε όσο η πραγματικότητα και η αγάπη είναι ένα όνειρο!! Ονειρεύεσαι ότι αγαπιέσε από ανθρώπους που ξέρεις πολύ καλά ότι δε θα σε αγαπήσουν ποτέ! Όχι επειδή δεν το αξίζεις αλλά πολύ απλά επειδή έχουνε μάθει να παίζουνε με ανθρώπινες ψυχές..........


11 σχόλια:

  1. Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος και δεν του/της έχει αποδείξει πρέπει να το κάνεις με έναν τρόπο ώστε να το καταλάβη τι νιώθει ο άλλος για αυτόν ή πριν το κάνεις ρώτα και τους φίλους σου αυτούς που εμπιστεύεσαι όμως να σου δώσουν και αυτοί μια ιδέα και από κι και πέρα είναι δικοί σου η ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελένη μου εχω να σου πω τα εξης. . . .:
    1.εισαι μικρη ακομα για να εχεις αποψη επι του θεματος!! 2.ασε τον υπολογιστη και αντε κανε νανι γιατι εχεις σχολειο αυριο και 3.ευχαριστω για το σχολιο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου, κάποιες φορές είμαστε τυχεροί και βρίσκουμε την ανταπόκριση που ζητάμε από αυτούς αγαπάμε! Άλλες φορές στεκόμαστε άτυχοι... μην με ρωτάς το γιατί... αυτό ακόμη δεν το εχω μάθει!!!

    Ενα θα σου πω μάτια μου, στη ζώη πληγωνόμαστε πληγώνουμε μα βαθειά μέσα μας ξέρουμε πως όλα γίνονται για κάποιο καλό!!! Μυστικό είναι ακόμη... που θα πάει... θα σου φανερωθεί!!!!

    Αυτό το τραγούδι... μπαλκόνι... ποτάκι... αστέρια (Αραγε να βλέπουμε τα ίδια?)... η συνέχεια βρίσκεται στην καρδούλα σου!!!

    "Μυστικά" φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μυστικο μου μονοπατι και κρυφε μου , ενδομυχε ερωτα. . . . . θα μου το κοπανας για πολυ καιρο ακομα αυτο με τ αστέρια?? όταν το ποτό μιλάει όλα δικαιολογούνται. . . . .αύριο σε περιμένω να μου φανερώσεις τις "κρυφές" σου γνώσεις. . . .;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρεις κάτι... αυτό το βράδυ θα μείνει χαραγμένο μέσα μου!!! Ποτό??? σε μεγάλη ποσότητα!!!

    Αυριο μάτια μου...

    "Μυστικά" φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο Παναγο ! πολυ καλο. σε μια τετοια φαση βρισκομαι αυτο το διαστημα . Αλλα οπως ξερεις ηδη το σχεδιο μου παει περιφημα. Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο! χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλως σε βρισκω γλυκε μου αγγελε...

    πολυ ομορφο αυτο που μοιραστηκες...

    καλη συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. FALLEN ANGEL,
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΑΓΑΠΗ...ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ....
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. lockheart σ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ανάρτηση μου. . . . ελπίζω να μοιραστούμε αρκετές και καλές στιγμές στο μέλλον!!
    ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ : Tα ονειρα μας εμείς τα πλάθουμε αναλογα με τα θέλω μας !! μερικές φορές είναι ο μόνος τρόπος να αποδράσεις από τη σκληρη πραγματικότητα. . . . προσωπική μου αποψη ειναι οτι πρέπει να πιστεψεις στη δυναμη των ονειρων σου ! μην εγκλωβιζεσαι μονο στο πλαισιο του φανταστικου. . . προσπαθησε να κανεις το ψέμα μια δικιά σου αλήθεια. . . . φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Όχι επειδή δεν το αξίζεις αλλά πολύ απλά επειδή έχουνε μάθει να παίζουνε με ανθρώπινες ψυχές..."

    πολύ όμορφη ανάρτηση!
    Καλο σου απογευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ .ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΣΟΥΝ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή