Το ν’ αμαρτάνεις όσο το δυνατόν λιγότερο είναι ανθρώπινος νόμος. Το να μην αμαρτάνεις καθόλου είναι όνειρο αγγέλων, γιατί καθετί που βρίσκεται στη γη υπόκειται στην αμαρτία....

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο φίλος !!


Έχω έναν φίλο που με αγαπά αγνά και αληθινά. . .

Από τη μέρα που τον βρήκα τον ζητώ και τον αναζητώ σε διάφορες φάσεις της ζωής μου ! Με κρατάει σφιχτά τις ώρες που πονάω. Μου δείχνει την αλήθεια όταν οι υπόλοιποι παίζουν με το ψέμα . Τα μικρά λευκά κενά της ζωής γεμίζουν με τις στιγμές που ο φίλος μοιράζεται μαζί σου . . .

Το λιγότερο που μπορώ να πω για να δείξω πόσο σημαντική είναι η παρουσία σου στην καθημερινότητα μου είναι ένα "ευχαριστώ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ .

9 σχόλια:

  1. Ίσως να ειμαι ενα μικρό και ασήμαντο μονοπάτι αλλα νομίζω πως για να είναι δίπλα σου σημαίνει πως είσαι ένα πολυ σημαντικό κομμάτι για αυτόν!!! Αυτό το "ευχαριστώ" του αρκεί για να ξέρει πως εισαι εκεί για αυτόν...και πολλά άλλα!!!

    Καλώς σε βρήκα!!! Πέρνα καμια βόλτα πό το μονοπάτι μου!!!

    "Μυστικά" φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά χαράς να περπατήσω στο μονοπάτι σου κι ας είναι σκοτεινό !! Η αλήθεια της ψυχής σου θα μου δείξει τον δρόμο να σε βρω , να σε συναντήσω και να σε καλωσορίσω στη ζωή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Fallen angel,
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ...ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΚΙΕΣ....ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΟΥ!!
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΩΡΙΣΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαίρομαι που οι δικοί μου άγγελοι - φύλακες θα είναι στο πλευρό μου και θα με προστατεύουν ανιδιοτελώς !! καλώς σε βρήκα και σένα και μετά χαράς να εισέλθω στην ονειρεμένη ονειροπαγίδα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τους φίλους τους διαλέγουμε ... γι αυτο δεν τους παιδεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δε τους παιδεύουμε , δε τους ξεχνάμε , δε τους εκμεταλλευόμαστε και δε τους εξαπατάμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. fallen angel
    oi filoi apoteloun meros tis psixis mas. proektasi tou eautou mas . mesa apo ta dika tous matia vlepoume ta dika mas oneira kai filodoxies. oi filoi einai epilogi mas. kai gi auto einai kommati tou eautou mas .
    filia polla
    kali arxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνω απόλυτα σε αυτα που λες !! δεν είναι αλλωστε τυχαια και η λαική ρήση "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή